Menu

Kläder till asylboenden i Sverige

De som sökt asyl och kommit hit till Sverige har oftast inte fått med sig så mycket – av förklarliga skäl. Det mesta saknas och Sverige har många gånger ett annat klimat än länderna de kommit ifrån.

Därför har Islamic Relief sedan september 2015 tagit emot kläder som allmänheten donerar. Parallellt byggs ett distributionssystem upp för att kunna fördela ut de kläder vi fått in till asylboenden i Sverige. Boenden runt om i landet kan höra av sig till oss med önskemål om vad som behövs, sedan plockar vi ihop och levererar ut det direkt till boendet.

Vill du skänka kläder till flyktingarna är du välkommen att lämna dem till oss på Solna Strandväg 74 eller vid Stockholms moské på Medborgarplatsen.

Vill du hjälpa till som volontär? Kontakta oss då på telefon: 073-7543241 eller till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Öppetider onsdag–fredag 17:00–21:00, lördag–söndag 12:00–16:00

Senast ändradfredag, 12 februari 2016 14:36
Högst upp

partner

Prenumerera på nyhetsbrev

I lagom längd och lagom ofta får du som prenumererar på våra nyhetsbrev en blandning av aktuella kampanjer, akuta situationer och senaste nyheter.
captcha 

Hjälpen når fram

modulemodulemodulemodulemodulemodulemodulemodulemodule