“När min man dog för ett och ett halvt år sedan blev livet väldigt hårt för mig och mina tre barn. I byn där vi bor är de flesta fattiga. Därför kan de inte hjälpa till även om de vill. Jag hjälper dem med hushållssysslor, matar deras kor, hjälper till på fälten eller i grönsaksodlingarna och i gengäld delar de med sig av sin mat. Mina döttrar är väldigt små två går i skolan och den yngsta är tillsammans med mig hela tiden.

Jag oroar mig hela tiden för hur jag ska kunna ge dem mat. Det är ingen skillnad mellan vårt dagliga liv och tuffare tider. Vi fastar inte bara den här månaden. Vi fastar alla årets månader.  Om vi har tur får vi ett mål mat om dagen. Mina barn har vant sig nu. De är goda barn, de förstår varför vi har det så här. När vi får mat så njuter vi av den tillsammans.

Ramadan är väldigt speciell. Det är en gåva. Vi fastar inte för att vi är tvungna till det, utan för att vi vill. Mina två äldsta döttrar fastar, inte den yngsta. De hjälper mig med hushållssysslorna efter skolan. Den här Ramadan kan bli den största gåvan till mina barn hittills. De kommer att få något gott att äta hela månaden. Allah tar hand om oss alla på de mest överraskande sätt. Jag hörde om Islamic Relief från två bröder som arbetar här. Det är första gången vi har fått en sådan hjälp från Islamic Relief. Vi tackar för detta stöd.

Matpaketet ser fantastiskt ut. Jag kan inte tänka hur ni skulle kunna ha gjort det bättre. Fler människor är i nöd här. Om fler fick tillgång till den här hjälpen skulle det göra en stor skillnad.”

Genom att skänka ett matpaket kan du också sätta ett leende på behövandes läppar och mätta deras magar.

  • Swish:9001819
  • PLUSGIRO:900181-9
  • BANKGIRO:900-1819

Märk betalningen med: 216 300 + Grupp (1–4) x Antal. Till exempel 2 paket till grupp 1: 216 300 1×2