Matpaket

450 kr

Swisha
9001819

Via bank/kort

Kategorier: , ,

Beskrivning

Visa medkänsla – skänk ett matpaket

Miljontals människor världen över kämpar för att få mat för dagen för sig och sina familjer. Islamic Reliefs matpaket innehåller lokala stapelvaror såsom ris, bönor, olja, mjöl och tomatpuré och kan mätta en familj under en månad. Donera ett matpaket idag – de kostar 450 kronor och når de mest behövande. Vi delar matpaket i 35 länder inkluderar: Bosnien, Jordanien, Kosovo, Libanon, Palestina, Syrien, Albanien, Indonesien, Irak, Kenya, Malawi, Niger, Pakistan, Tchad, Tunisien, Afghanistan, Bangladesh, Etiopien, Indien, Jemen, Mali, Somalia, Sri Lanka, Sudan, Sydafrika, Zimbabwe och Tjetjenien.

Matpaketen når fram

”Jag arbetar som hushållerska och under ramadan tjänar jag extra pengar genom att sy kläder i mitt hem. Men ingen annan tar hand om mina barn, så jag kan inte vara arbeta så långa dagar. Det är svårt att få ihop pengar så att det räcker till hela familjen.”

Fakhra Farooq i Pakistan är en av alla de människor världen över som gör det allra bästa hon kan av de resurser hon har. Men hon kämpar i motvind. Förra året var hon och hennes fyra barn – mellan fem och 10 år gamla – några av dem som fick matpaket under ramadan genom Islamic Relief. Mat på bordet är grundläggande för att kunna upprätthålla mänsklig värdighet i en värld där många människor saknar möjligheter till försörjning. Det är också en förutsättning för att över huvud taget kunna ha krafter att arbeta och skapa en egen inkomst.

Under ramadan 2018 delade Islamic Relief ut över 250 000 matpaket och gav människor i 35 länder möjlighet att mätta sina familjer. Hjälp oss göra det igen!

Swish: 9001819
PG: 900181-9
BG: 900-1819.

Donera 450 kronor och märk din betalning med ”matpaket”.