Om Islamic Relief

Islamic Relief Sverige grundades 1992 med visionen att bidra till en bättre värld. En värld som bryr sig om att människors grundläggande behov är täckta. Islamic Relief vill vara en förebild i att stödja individer, grupper och institutioner i att utveckla sin omgivning så att den präglas av trygghet och omtanke. Vi vill hjälpa de drabbade och fattiga med verktyg till en värdig och självständig utveckling.

Om tjänsten

Om du har en lång erfarenhet av arbete som ekonomichef, kanslichef eller personalfrågor då erbjuder Islamic Relief det perfekta jobbet. Islamic Relief söker efter en kanslichef som kommer att ansvara för att utveckla både ekonomin och personalfrågorna.

Tjänsten går ut på att arbetsleda kanslipersonalen, utveckla processer för rapportering samt följa upp ekonomistyrningen externt och internt. Du kommer att arbeta nära ledningen med diverse analyser, prognoser m.m. för att driva verksamheten framåt.

Är du den vi söker

Vi söker dig som har civilekonomexamen eller motsvarande utbildning med relevant arbetslivserfarenhet. Tjänsten kräver att du är engagerad och självgående. Att leda ska vara en av dina starka sidor och du ska ha lätt för att engagera och motivera andra.

Arbetstider och omfattning

Anställningen avser en tillsvidareanställning på heltid som börjar med 6 månaders provanställning.

Ersättning
Fast lön.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2016-11-04.
CV och personligt brev ska skickas till e-postadress: rekrytering@islamic-relief.se med rubriken kanslichef.

Företag
ISLAMIC RELIEF

Adress
ISLAMIC RELIEF
BOX 4334
10267 STOCKHOLM

Kontorsadress
Sundbybergsvägen 1C
171 73 Solna
Telefon och webbplats
Telefonnummer: 08-5888 6550