Kontaktperson

Mohamed Sadak

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Givarvårds- & Donationsadministratör

Brinner du för att engagera människor och har lätt för att skapa kontakt? Är du lyhörd för och intresserad av olika givares behov och har erfarenhet av att kommunicera med olika målgrupper? Vill du göra skillnad för människor i utsatta situationer och vara en del av en organisation vars kultur präglas av omtanke och prestigelöshet? Då kan du vara den vi söker!

Som Givarvårds- & Donationsadministratör har du en nyckelroll i att stärka relationen med våra givare. Du kommer vara med i utvecklingen att utöka vår givarbas och vara organisationens röst utåt mot våra privata givare. Din uppgift är att förstå våra givares behov i syfte att skapa långsiktiga relationer och därigenom ge IR Sverige förutsättningar att hjälpa fler människor. Du är i kontakt med befintliga och potentiella givare och använder dig av telefon, e-mail och SMS-kommunikation med utgångspunkt i vårt CRM-system. Du utvecklar och förbättrar våra befintliga rutiner för att ge förutsättningar för en proaktiv och målgruppsanpassad kommunikation med våra givare. En förståelse för hur vi kan hjälpa våra givare att känna att de är med och bidrar till vår vision är avgörande.

VILKA ÄR ISLAMIC RELIEF SVERIGE?

Islamic Relief Sverige verkar för en rättvis och hållbar global utveckling. Vi arbetar för att lindra mänskligt lidande oavsett religion och etnisk tillhörighet i såväl akuta situationer som genom långsiktiga utvecklingsinsatser där vi förser människor med verktyg för att själva kunna ta makten över sina liv. Islamic Relief Sverige är strategisk partner till SIDA och samarbetar med bl.a. Radiohjälpen och ForumCiv. Vi har ett 90-konto och följer därmed Svensk Insamlingskontrolls regler. Vi vill vara en förebild i att stödja individer, grupper och institutioner i att utveckla sin omgivning så att den präglas av trygghet och omtanke.
Vi som jobbar här är både troende och icke-troende men enas kring värderingarna Ansvar, Medkänsla, Uppriktighet, Social Rättvisa och Fulländning. Vi är religiöst och politiskt obundna och värdesätter mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som brinner för att engagera och skapa kontakt, som är självständig och tar initiativ. Du arbetar utifrån ett intresse att förstå hur vi kan hjälpa våra givare att känna att de är med och bidrar till vår vision.
För rätt person erbjuder tjänsten en utvecklande arbetsmiljö med många kontaktytor och stora utvecklingsmöjligheter i en dynamisk organisation som gör skillnad.

VAD INNEBÄR TJÄNSTEN?

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Daglig kontakt med våra givare om frågor kring vår verksamhet och donationer, via bland annat mejl och telefon.
 • Löpande registrera inkomna gåvor samt hålla vår databas uppdaterad och göra månatliga sammanställningar av givar- och donationsdata.
 • Genom utbildning om vår verksamhet, motivera givare att på olika sätt bidra till våra projekt.
 • Utveckla och administrera vår fadderverksamhet.
 • Proaktivt arbeta med att utveckla och förbättra Givarvård & Donations rutiner och processer.

ERFARENHET OCH KOMPETENS

 • Du drivs av att engagera och hjälpa våra givare att känna att de är med och bidrar till vår vision.
 • Du är en mycket god och proaktiv kommunikatör som uttrycker dig väl på svenska och engelska. Du talar även arabiska eller somaliska.
 • Det är meriterande med kunskap inom andra språk som t.ex. tigriña, bosniska.
 • Du är kreativ med en lösningsorienterad och positiv inställning.
 • Du har erfarenhet av arbete med kundservice. Särskilt meriterande är givarvårdsarbete inom ideella organisationer.
 • Du anpassar din kommunikation till olika givare – du är lyhörd för vilken information varje givare är intresserad av och har erfarenhet av att ha kontakt med olika målgrupper. Kännedom om det muslimska communityt är meriterande.
 • Du är flexibel, självständig och initiativtagande.
 • Du har god planeringsförmåga, gillar att ha ordning och arbetar strukturerat.
 • Du arbetar utifrån ett intresse att förstå och tillgodose våra givares behov med ständig utveckling som mål.
 • För att lyckas i rollen krävs att du är relationsskapande och har erfarenhet eller intresse av människor från olika kulturer.

OMFATTNING OCH TILLTRÄDE

Anställningen avser en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning med placering i Stockholm. Tillträde per 18 maj 2021 eller enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med Unionen (Tjänstemanna-
avtalet mellan Unionen och Fremia). Utdrag från polisens belastningsregister begärs för alla nya medarbetare enligt vår Child Protection & Safeguarding Policy.

ERSÄTTNING

Fast månadslön.

AKTIVT MÅNGFALDSARBETE

Vi är stolta över vår mångkulturella organisation och arbetar aktivt med likabehandling, mångfald och att skapa en socialt hållbar organisation för alla våra medarbetare.

SÅ HÄR ANSÖKER DU

Sista dag att ansöka är 2021-04-15 men intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden har löpt ut.

CV och personligt brev skickas via formuläret på denna sida eller till e-postadressen:
rekrytering@islamic-relief.se

Ange ’Givarvårds- & Donationsadministratör’ som rubrik i ditt mail samt var du hittade annonsen.
Välkommen med din ansökan!

KONTAKTPERSON

Om du har frågor om tjänsten kontakta:

Insamlings- & Kommunikationschef
Mohamed Sadak: mohamed.sadak@islamic-relief.se.

Facklig representant
Fatima Zahra: fatima.zahra@islamic-relief.se.

Givarvårds- & Donationsadministratör