Kontaktperson

Matilda Lund

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

GS-assistent & kontorsansvarig

Är du en ordningsam person med detaljsinne som är duktig på struktur och planering? Gillar du att ha många bollar i luften och ett övergripande ansvar? Är du en god kommunikatör med stark förmåga att samarbeta och skapa relationer? Vill du arbeta med något som gör skillnad för människor i utsatta situationer? Då kan du vara den vi söker!

Som assistent till Generalsekreteraren (GS) och kontorsansvarig har du en nyckelroll i vår organisation med stor insikt i verksamheten och många kontaktytor. Du har ett varierande och verksamhetsnära arbete där du jobbar nära Generalsekreteraren, ledningen och styrelsen och har samtidigt en överblick över hela kontoret. Du coachar kontorsassistenten, stöttar avdelningschefer och bistår övriga medarbetare.

VILKA ÄR ISLAMIC RELIEF SVERIGE?

Islamic Relief Sverige verkar för en rättvis och hållbar global utveckling. Vi arbetar för att lindra mänskligt lidande oavsett religion och etnisk tillhörighet i såväl akuta situationer som genom långsiktiga utvecklingsinsatser där vi förser människor med verktyg för att själva kunna ta makten över sina liv. Islamic Relief Sverige är strategisk partner till Sida och samarbetar med bl.a. Radiohjälpen och ForumCiv. Vi har ett 90-konto och följer därmed Svensk Insamlingskontrolls regler. Vi vill vara en förebild i att stödja individer, grupper och institutioner i att utveckla sin omgivning så att den präglas av trygghet och omtanke.

Vi som jobbar här är både troende och icke-troende men enas kring värderingarna Ansvar, Medkänsla, Uppriktighet, Social Rättvisa och Fulländning. Vi är religiöst och politiskt obundna och värdesätter mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som har lätt för att ta egna initiativ och arbetar proaktivt med att bistå med hjälp innan behoven uppstår. Du drivs av att få saker gjorda och ska ha en mycket stark förmåga att prioritera, strukturera och planera arbetet. Vidare är du en god kommunikatör och trivs med att samarbeta och skapa goda relationer. Du har ett starkt eget driv att sätta dig in i och bidra till Islamic Relief Sveriges verksamhet och uppdrag. För att du ska lyckas i din roll krävs att du har tvärkulturell medvetenhet.

För rätt person erbjuder tjänsten en utvecklande arbetsmiljö i en dynamisk humanistisk organisation med stort inflytande såväl strategiskt som operativt. 

VAD INNEBÄR TJÄNSTEN?

Som GS-assistent och kontorsansvarig har du en sammanhållande och viktig funktion för hela kontoret. Du har ett övergripande huvudansvar för att stödja Generalsekreteraren, ledningen och styrelsen i planering, genomförande, beslutsuppföljning, administration och kommunikation. Som assistent till Generalsekreteraren arbetar du med administrativa arbetsuppgifter på en hög ansvarsnivå. Ditt arbete ska leda till att allt administrativt kring generalsekreterarens roll och uppgift flyter smidigt. Du har ansvar för att planera, förbereda och protokollföra möten samt har ansvar för att allmänna administrativa uppgifter på kontoret blir utförda. Du säkerställer att organisationen följer Giva Sverige och Svensk Insamlingskontrolls riktlinjer och att organisationens styrdokument är uppdaterade och tillgängliga.

ERFARENHET OCH KOMPETENS

  • Detaljsinne och god förmåga att hantera parallella projekt och arbetsuppgifter.
  • Ett mycket strukturerat arbetssätt med en mycket god förmåga att effektivt prioritera och planera på ett överskådligt sätt för att säkerställa att ingenting faller mellan stolarna och att deadlines hålls.
  • Trivs med att vara sammanhållande och den person som många vänder sig till.
  • En god kommunikatör som kan sammanfatta och återge komplicerad information på ett tillgängligt sätt.
  • Trivs med att arbeta självständigt och att ta egna initiativ och se behoven innan de uppstår.
  • Lätt för att samarbeta och skapa goda relationer samt har en tvärkulturell medvetenhet.
  • Serviceinriktad och vägledande med integritet.
  • Goda kunskaper i Office-paketet och fallenhet för att lära sig nya digitala system (meriterande om du arbetat i JCAD, Cascade, Heartpace, Centuri).

OMFATTNING OCH TILLTRÄDE

Anställningen avser en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Vi har kollektivavtal med Unionen (Tjänstemannaavtalet mellan Unionen och Idea). Bakgrundskontroll i form av utdrag från belastningsregistret enligt vår Safeguarding Policy begärs för alla nya medarbetare.

ERSÄTTNING

Fast månadslön.

AKTIVT MÅNGFALDSARBETE

Vi är stolta över vår mångkulturella organisation och arbetar aktivt med likabehandling, mångfald och att skapa en socialt hållbar organisation för alla våra medarbetare. Vi är idag lika många kvinnor och män.

SÅ HÄR ANSÖKER DU

Sista dag att ansöka är 2021-04-26 men intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden har löpt ut.

CV och personligt brev skickas via formuläret på denna sida eller till e-postadressen:
rekrytering@islamic-relief.se

Ange ’GS-assistent och kontorsansvarig’
som rubrik i ditt mail samt var du hittade annonsen. Välkommen med din ansökan!

KONTAKTPERSON

Om du har frågor om tjänsten kontakta:

GS-assistent och kontorsansvarig
Matilda Lund: matilda.lund@islamic-relief.se

 

Facklig representant:
Fatima Zahra: fatima.zahra@islamic-relief.se

GS-assistent & kontorsansvarig