Chisomo Lamiyoni, 24 år gammal, från Malawi berättar:

Jag hoppade av skolan 2014 eftersom att jag varken hade skolmaterial, kläder eller något att äta. Jag var tvungen att få ett jobb för att kunna försörja mina småsyskon och förse dem med skolmaterial så att åtminstone de kunde få chansen att gå i skolan.

Vissa dagar lyckas jag inte hitta något jobb och då är vi tvungna att be vår granne om hjälp. Det är inte alltid hon kan hjälpa oss och många nätter somnar vi hungriga. Grannen var en god vän till vår mamma, men mamma finns inte längre.

Det är svårt för mig att skaffa mat till mina småsyskon och när jag går hemifrån på morgonen för att söka jobb, vet jag inte om jag kommer att ha med mig mat hem. Vissa dagar känns det som att vi alltid går hungriga.

Min lillasyster Jostina är nu den enda som går i skolan. Hon tar med sig en behållare till skolan som hon fyller med gröt för att ta med hem till vår lillebror Aubrey som är två år gammal. Det är ett hårt liv vi lever.

Eid Al Adha ska vara en glädjens högtid, men alltför ofta känner jag att vi inte har något att fira över. Förra året i samband med Eid Al-Adha var det annorlunda. Vi fick kött från Islamic Relief och hela familjen var överlycklig. Innan det hade vi inte ätit kött på över två år men nu slapp vi gå och lägga oss hungriga i flera veckor. Min lillasyster fick också en present till Eid som innehöll skolmateriel, kläder, skor, en ny filt och lite mat. Hon blev så glad över detta.