Om Islamic Relief

Islamic Relief Sverige grundades 1992 med visionen att bidra till en bättre värld. En värld som bryr sig om att människors grundläggande behov är täckta. Islamic Relief vill vara en förebild i att stödja individer, grupper och institutioner i att utveckla sin omgivning så att den präglas av trygghet och omtanke. Vi vill hjälpa de drabbade och fattiga med verktyg till en värdig och självständig utveckling.

Om tjänsten

Om du har en lång erfarenhet av arbete som projekthandläggare erbjuder Islamic Relief det perfekta jobbet. Islamic Relief söker efter en projekthandläggare som kommer att ansvara för att handlägga och administrera projekt (projektbedömning, ansökning, planering, genomförande). Tjänsten går även ut på att förvalta och utveckla samarbeten med myndigheter, Islamic Reliefs partners både i fält och internationellt.

Är du den vi söker

Vi söker dig som har akademiskt examen inom relevant område eller motsvarande utbildning med relevant arbetslivserfarenhet (projekthandlägganing). Det är också viktigt att du har erfarenhet av internationellt utvecklingsarbete och humanitärt arbete. Tjänsten kräver att du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Du ska även vara beredd på att fältresor kan förekomma.

Arbetstider och omfattning

Anställningen avser en tillsvidareanställning på heltid som börjar med 6 månaders provanställning.

Ersättning
Fast lön.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2016-11-04.
CV och personligt brev ska skickas till e-postadress: rekrytering@islamic-relief.se med rubriken projekthandläggare.

Företag
ISLAMIC RELIEF

Adress
ISLAMIC RELIEF
BOX 4334
10267 STOCKHOLM

Kontorsadress
Sundbybergsvägen 1C
171 73 Solna
Telefon och webbplats
Telefonnummer: 08-5888 6550