fbpx

SWISH: 900 18 19

Rapportera kränkningar och oegentligheter

Vad vi gör

För att säkerställa att Islamic Relief är en trygg och säker organisation för människor som vi möter har vi en Policy mot oegentligheter och en Barnskyddspolicy.

Välj “Oegentligheter” i formuläret nedan för att rapportera oegentligheter anonymt.

Barnskyddspolicyn innebär att vi har nolltolerans mot alla former av rasism, diskriminering, kränkningar, våld, sexuella övergrepp och utnyttjande av barn.

Om du har blivit vittne till eller misstänker att ett barn har utsatts för någon form av kränkning av en anställd, förtroendevald eller volontär på Islamic Relief Sverige, så uppmanar vi dig att anmäla detta. Till beteenden som bör anmälas hör om ett barn har utsatts för skada, kränkning, diskriminering, någon form av fysisk eller psykiskt våld, sexuellt övergrepp eller utnyttjande.

Om du misstänker att en medarbetare, förtroendevald eller volontär inom Islamic Relief Sverige har gjort sig skyldig till kränkningar eller övergrepp så kan du här anmäla händelsen. Anmälan skickas då direkt till vår generalsekreterare samt personalavdelning. Välj ”Kränkningar av barn” nedan.

Om du har en misstanke om kränkningar eller övergrepp där Islamic Reliefs generalsekreterare är inblandad ska anmälan hanteras av Islamic Reliefs ordförande samt personalavdelning. Välj ”Kränkningar av barn där generalsekreteraren är inblandad” nedan.

Ditt ärende gäller:

Ämne

Ditt meddelande

Genom att använda denna hemsida så godkänner du Islamic Reliefs Integritetspolicy