Bli månadsgivare nu!

Som månadsgivare är du den som hjälper oss vara redo när katastrofer inträffar. Ditt stöd är ovärderligt.

Islamic Reliefs insatser gör skillnad! Under 2018 nådde vi totalt över en miljon människor med bland annat utbildning, mat, rent vatten och försörjningsmöjligheter, vilket du kan läsa mer om i Årsrapporten. Detta är möjligt tack vare de bidrag vi får från institutioner och privatpersoner.

Islamic Relief finns på plats för de mest behövande i konflikter och katastrofer. För att kunna göra det behöver vi ha en buffert – resurser som garanterar att vi kan vara på plats med insatser så snabbt som möjligt när behoven uppstår.  Som månadsgivare är du med och skapar denna möjlighet, och bidrar samtidigt till att hjälpa oss att minska de administrativa kostnaderna.

Dina pengar kan bli till mat och vatten för människor på flykt, skolböcker för flickor eller psykosocialt stöd för traumatiserade barn. Din gåva kan också vara med och stötta våra mer långsiktiga insatser: den kan bidra till att människor kan stå på egna ben igen, utbilda sig, skapa sig inkomstmöjligheter och en trygg försörjning.

Islamic Relief har 90-konto, vilket garanterar att insamlingen håller hög kvalitet och att merparten av de insamlade medlen går till ändamålet utan onödiga administrativa kostnader. Som månadsgivare minskar du administrationen ytterligare.

Beloppet dras den 26:e varje månad (med 3 omförsök påföljande dagar). Du kan när som helst minska eller avbryta ditt bidrag från din internetbank eller genom att ta kontakt med oss.

Du kan bli månadsgivare utan att öronmärka bidraget. Då går pengarna dit behoven är som störst och gör det möjligt för oss att planera effektivast möjliga insatser. Om du vill kan du öronmärka din månadsgåva. Läs mer om olika verksamhetsområden här:

Stötta föräldralösa barn

Hjälp människor i katastrofer

Bygg brunnar och förse människor med rent vatten

Vill du bli fadder åt ett barn, och säkerställa barnets utbildning och försörjning? Läs mer och anmäl dig här.

Enkelt och snabbt

  • 1 ) Fyll i dina bankuppgifter i autogiroanmälan och ange valfritt belopp.

  • 2) Signera med BankID. Klart!

     

Har du inte BankID? beställ en blankett här.

Andra sätt att bidra

Du kan stödja oss genom bland annat

Bli fadder, och försörj ett föräldralöst barn
läs mer

Starta egen insamling och stöd vårt arbete
läs mer

Swisha oss ditt bidrag direkt via mobilen
läs mer

Donera direkt via internetbanken eller kort
läs mer

Köp en gåva eller ge bort ett gåvobevis som present
läs mer

Logo-v2

90konto-100px

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller har en fundering kring vår verksamhet.