I samarbete med Sida implementerar Islamic Relief Sverige och Islamic ReliefPakistan en hjälpinsats i distrikten Nowshera och Charsadda, i ProvinsenKhyber-Pakhtunkhwa.

Sida beviljade vår insats på 5 miljoner kr och arbetet med att dela ut lagadmat, rent vatten, tält och hygienartiklar är igång. Insatsen beräknas nå cirka9 100 människor och pågår i 3 månader. Vi håller även i hygienundervisning föratt minska spridningen av sjukdomar i lägren

Islamic Relief som funnits i Pakistan sedan 1991, bedriver hjälparbete ifyra provinser: Baluchistan, Khyber-Pakhtunkhwa (tidigare kallad N.W.F.P), Punjab och AJK(Kashmir.)

Islamic Relief har redan nått i slutet av augusti fler än 100 000 människor mednödhjälp sedan flodkatastrofen inträffade i juli 2010.

Men detta arbete är endast en droppe i det översvämmade landet. Majoriteten avde drabbade i denna katastrof är barn. Barnen dricker det smutsiga flodvattnetoch drabbas av livshotande sjukdomar som kolera. Flera barn har redan dötttill följd av detta.Hjälp oss att nå fler människor med livsnödvändig hjälp!

E-betalning:

Belopp:

Hjälp oss att nå fler människor med livsnödvändig hjälp!

PG: 900181-9 | BG: 900-1819