/, Fallstudie/Vi har förlorat allt

Vi har förlorat allt

2017-08-17T11:32:00+00:002017/08/17|

Um Mohammed, 38 år, från Idlib berättar:

Vi lever under svåra förhållanden här. Som ni ser är det misär överallt. Vi har bara råd med de allra nödvändigaste matvaror och saknar en ordentlig bostad. Vi har inte råd att köpa kött, det är enbart genom välgörenhetsorganisationer som vi kan få tillgång till det. Våra liv har förändrats helt och hållet. Min make blev dödad i en flygattack och mina barn och jag tvingades fly från förödelsen och skjutningarna. Vi har förlorat allt.

Ibland arbetar jag på oliv odlingarna och tjänar på så sätt ihop lite pengar som jag kan köpa mat åt barnen för. I samband med Eid känner vi oss oftast väldigt nedstämda. Det är som att all sorg, bitterhet och tanken på allt som vi har förlorat har borrat ett hål i själen. Det finns inga sötsaker, presenter eller nya kläder. Det har jag inte råd med.

Mina barn var så glada över det kött vi fick från Islamic Relief. Ett stort tack till givare, ni har fyllt deras hjärtan med glädje. Må Allah välsigna er för att ni har fått mina barn att le. Jag uppskattar verkligen era gåvor och er ansträngning.

Ge Adahi, Ge Kärlek du med!