Insamlingschef sökes till Islamic Relief

Om Islamic Relief

Islamic Relief Sverige grundades 1992 med visionen att bidra till en bättre värld. En värld som bryr sig om att människors grundläggande behov är täckta. Islamic Relief vill vara en förebild i att stödja individer, grupper och institutioner i att utveckla sin omgivning så att den präglas av trygghet och omtanke. Vi vill hjälpa de drabbade och fattiga med verktyg till en värdig och självständig utveckling.

Om tjänsten

Islamic Relief söker en person som ska leda insamling- och kommunikationsarbetet. Du kommer att leda hela avdelningen och ingå i ledningsgruppen. Tillsammans med avdelningen ska du öka kännedomen om organisationens varumärke. Personen ska arbeta mot stora givare, företag, föreningar och liknande för att öka organisationens insamling. Tjänsten kräver att kunna planera, arrangera och genomföra aktiviteter för att öka insamlingen enligt överenskomma mål.

Tjänstens arbetsuppgifter:

  • Skapa företags- och föreningssamarbeten
  • Arbeta med relationsbyggande och upprätthålla befintliga partnerskap
  • Utarbeta marknadsförings- och insamlingskampanjer
  • Planera aktiviteter och följa upp att de genomförs
  • Leda insamlingsavdelningen och hantera personalfrågor

Är du den vi söker

Islamic Relief är en medelstor organisation och tjänsten innebär därför en stor mängd arbete och högt i tak. Det ställs höga krav på egen initiativförmåga och möjlighet att driva genom de mål som har tagits fram. Det är också viktigt att du har erfarenhet av personalansvar. Rollen kräver att du är stresstålig, beredd att resa mycket, har en förmåga att få saker gjorda, strukturerad och kunna arbeta med flera projekt samtidigt.

Du som söker är kommunikativ, har sinne för utveckling och är bra på att bygga relationer. Rollen kräver att du är van vid att arbeta självständigt och argumentera för dina idéer. Du är skicklig på att formulera dig i skrift och har förmågan att snabbt skapa intressant innehåll. Som person är du kreativ, driven och uthållig och du utmanar gärna både dig själv och din omgivning.

Förutom detta så ska du:

  • kunna formulera centrala budskap och texter med hög kvalitet på både svenska och engelska
  • ha erfarenhet av att utveckla relationer och samverka med andra
  • ha akademisk utbildning inom marknadsföring, affärsutveckling eller liknande.

Arbetstider och omfattning
Anställningen avser en tillsvidareanställning som börjar med 6 månaders provanställning.

Ersättning
Fast månadslön.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2016-11-28.
CV och personligt brev ska skickas till e-postadress: rekrytering@islamic-relief.se med rubriken Insamlingschef.

Företag
ISLAMIC RELIEF

Adress
ISLAMIC RELIEF
BOX 4334
10267 STOCKHOLM

Kontorsadress
Sundbybergsvägen 1C
171 73 Solna
Telefon och webbplats
Telefonnummer: 08-5888 6550

Rapportera oegentligheter

För att säkerställa att Islamic Relief är en trygg och säker organisation för människor som vi möter har vi en policy mot oegentligheter.