Jobba hos oss

Vi är stolta över vår mångkulturella organisation och arbetar aktivt med likabehandling, mångfald och att skapa en socialt hållbar organisation för alla våra medarbetare.
RS108115 DSC1361 edit

Att jobba på Islamic Relief

Islamic Relief söker regelbundet medarbetare till vårt växande svenska kontor. Hittar du ingen annons men tror att vi behöver dig? Skicka en spontanansökan till rekrytering@islamic-relief.se

Islamic Reliefs svenska huvudkontor ligger i Solna, där runt 35 medarbetare fördelas på fyra avdelningar: Internationella avdelningen, Nationella avdelningen, Insamlings- och kommunikationsavdelningen samt Administration- och ekonomiavdelningen. Insamlings- och kommunikationsavdelningen har också medarbetare på kontor i Göteborg och Malmö.

Islamic Relief strävar efter att vara en socialt hållbar arbetsplats, där medarbetare får utrymme att växa individuellt och tillsammans med andra.

Hos oss finner du en organisation med starkt nätverk i Sverige och internationellt, där vi tillsammans med våra samarbetspartners ständigt strävar efter att utveckla våra insatser för att på bästa sätt bidra till en hållbar global utveckling. Läs mer om vår Historia, värderingar och partners här.

Lediga Tjänster

Controller

Är du noggrann och håller huvudet kallt i stressade situationer? Har du god samarbetsförmåga, är kvalitetsmedveten och självgående? Vill du vara med och driva…

HR-assistent

Är du en strukturerad, kommunikativ och lösningsorienterad person som gillar att arbeta administrativt och ligga steget före? Har du lätt för att skapa förtroende…

Rapportera oegentligheter

För att säkerställa att Islamic Relief är en trygg och säker organisation för människor som vi möter har vi en policy mot oegentligheter.