Bli månadsgivare

Vi lever i en värld i ständig förändring, och kriser uppstår ofta utan förvarning. Som biståndsorganisation är det vårt jobb att ständigt bevaka omvärlden för att snabbt och effektivt mobilisera våra insatser.

Din månadsgåva säkerställer att vi kan investera i hållbara projekt inom vatten, mat, utbildning, hälsa och inkomstmöjligheter.

Frågor & svar

Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna. Hittar du inte svaret på din fråga?

Autogirogivande är administrativt kostnadseffektivt vilket innebär i förlängningen att mer av de pengar vi får in går till människor i behov.

Din gåva dras alltid den 26:e varje månad förutsatt att datumet förefaller på en vardag, annars sker dragningen efterföljande vardag.

Saknas det pengar/täckning görs ytterligare två försök påföljande dagar.

Finns det inga pengar på kontot uteblir dragningen och månadsgivandet löper på som vanligt efterföljande månad.

Islamic Relief drar inte mer pengar kommande månad och kräver ingen återbetalning för den uteblivna månaden.

Om du har missat din månadsbetalning och vill ersätta den så kan du enkelt donera till vårt bankgirokonto: 900-1819 eller swisha gåvan till 900 18 19

Du kan när som helst pausa ditt månadsgivande. Maila oss på Givarservice@islamic-relief.se med ditt personnummer samt när du vill börja ditt autogiro igen. Känner du att du vill förlänga din paus eller starta ditt givande tidigare än planerat så är det bara att kontakta oss så fixar vi det.

Du kan skicka in ditt personnummer samt ditt besked till Givarservice@islamic-relief.se så hjälper vi dig att avsluta ditt autogiro. Du kan också ringa oss på 08-5888 6550 eller avsluta via din bank.

Rapportera oegentligheter

För att säkerställa att Islamic Relief är en trygg och säker organisation för människor som vi möter har vi en policy mot oegentligheter.