Öka din månadsgåva

Visste du att du kan öka din månadsgåva utan extra kostnad?

Sedan 2019 är gåvor som doneras till Islamic Relief föremål för skattereduktion. Det innebär att man får tillbaka pengar på skatten om gåvan överstiger en viss summa (se tabellen)

Nuvarande belopp/månad Nytt belopp/månad Skattereduktion Mellanskillnad för dig
150 kr 200 kr -50 kr 0 kr
200 kr 267 kr -67 kr 0 kr
250 kr 333 kr -83 kr 0 kr
300 kr 400 kr -100 kr 0 kr
350 kr 468 kr -117 kr 0 kr
375 kr 500 kr -125 kr 0 kr

Jag vill öka min månadsgåva med:

Nedan väljer du summan som ska adderas till ditt nuvarande månadsbelopp.Exempel: Jag har en månadgåva på 100kr och vill att min nya månadsgåva ska vara 200kr/mån. Du klickar då i beloppet 100kr i formuläret.

Frågor & svar

Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna. Hittar du inte svaret på din fråga?
Din gåva dras alltid den 26:e varje månad förutsatt att datumet förefaller på en vardag, annars sker dragningen efterföljande vardag. Saknas det pengar/täckning görs ytterligare två försök påföljande dagar. Finns det inga pengar på kontot uteblir dragningen och månadsgivandet löper på som vanligt efterföljande månad.
Skickar du in din ansökan innan den 26e börjar den nya summan gälla från och med samma månad som du gör ansökan. Får vi in ansökan däremot efter den 26e kommer den nya summan börja gälla för kommande månad.
Om du ska byta bank eller vill ändra det konto ditt månadsbelopp dras ifrån kontakta givarservice@islamic-relief.se

Finns det inga pengar på kontot uteblir dragningen och månadsgivandet löper på som vanligt efterföljande månad.

Om du har missat din månadsbetalning och vill ersätta den så kan du enkelt donera din gåva till bankgirokonto: 900-1819 eller swisha till 900 18 19. Märk insättningen med ditt personnummer så kommer den att kopplas till dig som givare.

Du kan skicka in ditt personnummer samt ditt besked till Givarservice@islamic-relief.se så hjälper vi dig att avsluta ditt autogiro. Du kan också ringa oss på 08-5888 6553.

Tack för ditt kontinuerliga bidrag

Det glädjer oss att du vill höja din månadsgåva! Från och med den 26:e denna månad kommer höjningen gälla. Vi bekräftar härmed att vi mottagit din förfrågan och kommer inom kort att skicka en bekräftelse till din mejladress.

Denna sida är endast för dig som är månadsgivare idag och som vill öka sin månadsgåva. Är du inte månadsgivare idag?

Rapportera oegentligheter

För att säkerställa att Islamic Relief är en trygg och säker organisation för människor som vi möter har vi en policy mot oegentligheter.