COVID-19

För ett år sedan var det omöjligt att föreställa sig omfattningen av den förödelse som uppstått till följd av pandemin. Men tack vare våra samarbetspartners och givare kunde Islamic Relief i början av krisen gå in med 50 miljoner kronor till samhällen som saknar motståndskraft.

Islamic Relief-familjen följde upp detta med ytterligare 100 miljoner kronor för att kunna anpassa verksamheten till den rådande pandemin. Vi delar bland annat ut matkuponger istället för matpaket så att människor kan handla lokalt. Detta minskar smittspridningen samtidigt som företagare kan fortsätta hålla sina verksamheter igång.

COVID-19 har haft en förödande effekt på mänskligheten och gjort livet svårare för människor som genomlider krig, naturkatastrofer och fattigdom. Men tack vare våra kompetenta medarbetare och era generösa gåvor fortsätter vi att bemöta krisen med oförminskad styrka.

Vanliga frågor

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Stöd detta ändamål

Pandemin som följt i spåret av COVID-19 visar att det är viktigare än någonsin med solidaritet. Din gåva går till att säkerställa att vårt arbeta utförs på ett säkert sätt och motverkar smittspridning.

Swisha en gåva

Öppna swish och swisha till nr: 900 18 19. Tack vare din gåva är vi redo att rädda liv och dela ut nödhjälp när katastrofen sker.

04 Acceptance mark/Horizontal/Plate/Colour/Swish_Acceptance_Mark_Horizontal-Plate_SVGCreated with Sketch.

Rapportera oegentligheter

För att säkerställa att Islamic Relief är en trygg och säker organisation för människor som vi möter har vi en policy mot oegentligheter.