Pågående kriser

COVID-19

För ett år sedan var det omöjligt att föreställa sig omfattningen av den förödelse som uppstått till följd av pandemin. Men tack vare våra samarbetspartners och givare kunde Islamic Relief i början av krisen gå in med 50 miljoner kronor till samhällen som saknar motståndskraft.

Stöd detta ändamål

Pandemin som följt i spåret av COVID-19 visar att det är viktigare än någonsin med solidaritet. Din gåva går till att säkerställa att vårt arbeta utförs på ett säkert sätt och motverkar smittspridning.

Swisha en gåva

Öppna swish och swisha till nr: 900 18 19. Tack vare din gåva är vi redo att rädda liv och dela ut nödhjälp när katastrofen sker.

Islamic Relief-familjen följde upp detta med ytterligare 100 miljoner kronor för att kunna anpassa verksamheten till den rådande pandemin. Vi delar bland annat ut matkuponger istället för matpaket så att människor kan handla lokalt. Detta minskar smittspridningen samtidigt som företagare kan fortsätta hålla sina verksamheter igång.

COVID-19 har haft en förödande effekt på mänskligheten och gjort livet svårare för människor som genomlider krig, naturkatastrofer och fattigdom. Men tack vare våra kompetenta medarbetare och era generösa gåvor fortsätter vi att bemöta krisen med oförminskad styrka.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Relaterade ändamål

Relaterade nyheter

Svår bostadssituation för nyanlända – tvåbarnsmamman Aden har flyttat fem gånger på tre år

Nyheter

”Utan vatten, inget liv” – Islamic Relief stöttar lokalsamhällen som drabbats av torka i Moyale

Östafrika

Tigray och Sydsudan hotas av svält – Islamic Relief på plats med akutinsatser

Nyheter, Östafrika, Pågående kriser